SRPSKE NAVIJACKE GRUPE
 
HomeHome  Региструј сеРегиструј се  ПриступиПриступи  
Latest topics
» Ultra-Azzurro
Региструј се Icon_minitimeSat Jun 14, 2008 1:44 am by gravedigger_ns

» pravila ponasanja :)
Региструј се Icon_minitimeFri May 09, 2008 1:01 am by gravedigger_ns

Meni foruma
 Naslovna
 Članovi
 Profil
 FAQ
 Pretraћi
Kontakt
Prijatelji foruma
xsport
Poll
Social bookmarking
Social bookmarking reddit  Social bookmarking google      

Bookmark and share the address of NAVIJAČI on your social bookmarking website
Statistics
Имамо 6 регистрованих корисника
Нај новији регистровани члан је Vlilis JR

Наши корисници су послали укупно 240 чланака in 28 subjects
NAVIJAČI

NAVIJAČI - Услови регистрације


Док администратори и уредници овог форума настоје да обришу или замене било који доступни материјал што је брже могуће, немогуће је прегледати сваку поруку. Према томе, на Вама је да знате да све поруке послате на ове форуме исказују ставове и опредељења аутора, никако администратора, уредника или веб мастера (осим, наравно, порука послатих лично од ових људи) и од сада се обавезује те условима.

Слажете се да не шаљете никакве погрдне, непристојне, вулгарне, клеветичке, одвратне, претеће, сексуално-орјентисане поруке или било какве материјале које може нарушити било које од корисничких правила. Поступајући другачије, можете бити одмах и трајно искључени(И ваш интернет провајдер ће бити обавештен). IP Адресе свих порука су сачуване за помоћ у случају непримене ових услова. Слажете се да веб мастер, администратор и уредници овог форума имају право да обришу, измене, помере или затворе сваку тему у свако доба ако то сматрају потребним. Као корисник слажете се са свим информацијама јоје сте предходно унели и оне ће бити сачуване у бази података. Да ове информације небуду обављене ни једној трећој особи без Вашег допуштења веб мастеру, администратору и уредницима, они се не могу дрзати за одговорне за било кои од хакерских напада који могу преузети податке који могу довести до неприлика.

Овај форум користи cookis да би сачувао информације на Вашем компиутеру. Ови cookis фајлови не садрже ни једну од информација које сте изнад убацили, они служе само да употпуне бољи изглед стране. Е-маил адресасе користи само за потврду ваших података регистрације и шифре.

Кад кликнете на дугме за регистрацију испод, слажете се и обавезујете се са свим овим условима.